Du kan bidra till priset

 

Hillesgårdspriset vill medverka till att kärleksfullhet, omtanke och ett långsiktigt ansvarstagande sprider sig i världen. Du kan också bidra!

Hillesgårdspriset finansieras av människors donationer. De företag som bildade Stiftelsen Hillesgårdspriset har bidragit med startkapitalet, och sedan har ett antal privata givare kommit till.

Fler givare behövs för att trygga Hillesgårdsprisets framtid. Alla ekonomiska gåvor kommer att användas för att främja priset. Vi tar tacksamt emot alla bidrag, stora som små!

 

 

Swish 123 137 66 80

Swish

Bankgiro 449-1528

Plusgiro 76 35 11-3

Ange gärna ditt namn och kontaktinformation.

Alla pengar vi får in placeras på vårt konto på Ekobanken - en etisk medlemsbank som placerar sina pengar i ekologiskt, socialt, kulturellt och ekonomiskt hållbara projekt.

 

Bli sponsor eller partner

Genom att sponsra Hillesgårdspriset ger ditt företag stöd till ett pris som uppmärksammar medmänsklighet, samtidigt som företagets varumärke stärks.

Våra sponsorer är mycket viktiga för att priset ska kunna delas ut varje år, och för att det ska kunna utvecklas med tiden.

Som sponsor får du:

  • Inbjudan till prisutdelningsceremonin, vilket ger möjlighet att träffa pristagaren/pristagarna.
  • Exponering på olika sätt i samband med prisutdelningen.
  • Presentation med logotyp och kort text om företaget här på prisets webbplats.
  • Större sponsorer får även sitt företags logotyp på en informationstavla på Hillesgården.

Självklart ger sponsorinsatsen också ert företag rätten att informera om att ni är sponsorer, i er egen marknadsföring.

Vi erbjuder olika standardpaket från 5 000 kronor och upp till 50 000 kronor i årlig sponsring. Ta kontakt med ordföranden för Stiftelsen Hillesgårdspriset Fredrik Lidman på telefon 070-378 12 91 för att diskutera hur ditt företag bäst kan bli sponsor.

Här hittar du våra nuvarande sponsorer.

Partner

Företag, stiftelser och organisationer kan bli partner till Stiftelsen Hillesgårdspriset, och därmed bidra till att stödja medmänsklighet i samhället. Ett partnerskap kan ta sig olika uttryck och innebära olika former av stöd. Vi kommer tillsammans överens om vad partnerskapet innebär och innehåller.

Här hittar du våra nuvarande partners.

Skänk din aktieutdelning - skattebefriad!

Du som äger aktier kan skänka utdelningen från dem till oss utan att behöva betala skatt på den. 100 kronor i utdelning till dig (efter skatt) blir på så sätt 143 kronor till Hillesgårdspriset. Läs gärna mer på www.aktiegåvan.se!

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra minnet av en avliden person. Du kan stödja Hillesgårdspriset genom att betala in den summa du vill hedra den avlidne med. Du kan sätta in pengar via:

Bankgiro 449-1528
Plusgiro 76 35 11-3
Swish 123 137 66 80

Tänk på att när du betalar över bankgiro eller plusgiro tar det mellan 1 och 3 dagar innan betalningen kommer fram, så var gärna ute i god tid.

Du måste också skicka ett mejl till kontakt(a)hillesgardspriset.se med följande uppgifter, så att vi kan sända ett minnesblad till rätt ställe:

  • Namn på den avlidne
  • Var begravningen äger rum
  • Datum för begravningsceremonin
  • Eventuell hälsning
  • Vem/vilka gåvan är ifrån
  • Vart minnesbladet ska skickas

Är det ont om tid, ange gärna en e-postadress, så kan vi sända en pdf-version av minnesbladet som kan skrivas ut på plats – exempelvis av begravningsbyrån eller direkt av någon anhörig.

Arv och testamente

Att sätta in Stiftelsen Hillesgårdspriset i ditt testamente är ett enkelt men mycket värdefullt sätt att stödja prisets framtid. Vi rekommenderar att du rådgör med din advokat. Vi svarar gärna på dina frågor. Informera oss gärna om du har satt in oss i ditt testamente.

Dina personliga uppgifter

Vi behandlar alla dina uppgifter konfidentiellt, och använder dem enbart för att kunna ta kontakt med dig. Vi lämnar inte ut dem till tredje part.

Vill du veta mer?

Har du frågor, kontakta oss gärna!

E-post kontakt(a)hillesgardspriset.se

Telefon 070-378 12 91