Sponsra Hillesgårdspriset

Hillesgårdspriset. Formgivare: Karin Hassle.

Sponsring är ett effektivt sätt att både stödja ett viktigt ändamål och stärka sitt företags varumärke. Som sponsor av Hillesgårdspriset medverkar ditt företag till att medmänsklighet, omtanke och ett långsiktigt ansvarstagande sprider sig i världen. Våra sponsorer är också viktiga för att möjliggöra att priset kan utvecklas och delas ut varje år.

Som sponsor blir ditt företag uppmärksammat när vi delar ut priset genom exponering på scenen under prisutdelningsceremonin. Vi presenterar också våra sponsorer i programbladet till prisutdelningen och här på prisets webbplats. Större sponsorer får också sitt företags logotyp på en informationstavla på Hillesgården.

Sponsrande företag får dessutom möjlighet att delta under prisutdelningsceremonin och har då möjlighet att träffa pristagaren/pristagarna.

Självklart ger din sponsorinsats ert företag också rätten att informera om att ni är sponsorer i er egen marknadsföring.

Välja nivå på sponsorinsatsen!
Vi erbjuder olika standardpaket från 5 000 kronor och upp till 50 000 kronor i årlig sponsring. Ta kontakt med ordföranden för Stiftelsen Hillesgårdspriset Fredrik Lidman på telefon 070-378 12 91 för att diskutera hur ditt företag bäst kan bli sponsor.

Våra sponsorer

Bidra till medmänsklighet

Hillesgårdspriset finansieras av människors bidrag. 

Ett litet Swish-bidrag gör stor skillnad!

Swisha till 123 137 66 80