Foto-Felipe-Morales-PMAGI-AB

Prisutdelning

Hillesgårdspriset delas ut årligen. Prisutdelningen sker vid en ceremoni på Hillesgården, och i anslutning till prisutdelningen genomförs också ett seminarium kopplat till årets pristagare.

Prisutdelningen 2018 sker fredag den 26 oktober! Vill du delta? Boka dagen! Mer information om arrangemanget och hur du får biljett kommer senare under året!

Det finns gott om tillfällen att träffa pristagaren och deltagarna och samtala under dagen. Ett mingel följer på prisutdelningen, där ju möjligheterna till samtal är huvudidén. Också under festlunchen ges goda möjligheter att möta både gamla och nya vänner och bekanta. Efter seminariet avslutas dagen med kaffe och en specialkomponerad prisbakelse.

Prisbakelse
Mingel

Tidigare prisutdelningar

2017

Stina Balkfors mottog Hillesgårdspriset för medmänsklighet och förståelse. Här kan du hitta mer om prisutdelningen, och se den eller lyssna på den i efterhand!

2016

Anders Kompass mottog Hillesgårdspriset för medmänsklighet och mod. Här kan du läsa mer om prisutdelningen, och se den eller lyssna på den i efterhand!

Bidra till medmänsklighet

Hillesgårdspriset finansieras av människors bidrag. 

Ett litet Swish-bidrag gör stor skillnad!

Swisha till 123 137 66 80