Vita buskar

Våra sponsorer

Fram stödjer ledningar och organisationer med att utveckla ledarskap i samband med komplexa utmaningar och förändringsarbeten.

 Vi arbetar med att skapa lösningar i realtid, d v s direkt i samspel med våra klienter. Våra arbetsmetoder bygger på vetenskaplighet, lång praktisk erfarenhet och systemförståelse av organisation och samhälle.

Läs mer om Fram här.

Eva Rydberg slutar aldrig att överraska. Sommaren 2019 serverar hon en sjukt rolig komedi med flera nya namn på scen. Bland andra en välkänd nöjesprofil som roat oss i närmare 40 år – i filmer, TV-serier och på scener runt om i landet. Dags för debut på Fredriksdalsteatern. Och för Eva gäller det att toppa sommarformen. Hon kommer att vara aktiv på scenen hela föreställningen. Läs mer om Eva Rydberg och Fredriksdalstetatern här.

Linder Kultur & Kommunikation erbjuder musik som berör. Vi erbjuder musikprogram med både sakral och profan musik. Till konserter, högmässor, bröllop, dop, begravningar, fester. Utgångspunkten för vårt musicerande är Elisabeths röst, kompletterad med Lars kontrabas. Och vi sätter gärna ihop konsertprogram med ensemble, där piano eller gitarr ingår.

Vi erbjuder kvalificerad konsultverksamhet inom PR och företagsutvecklingsområdet. Det är kultur, också det, för oss.

Vi erbjuder kvalificerad och föreningsunik rådgivning för ett effektivt och utvecklande föreningsarbete.

I detta bolag erbjuder jag (Karl-Erik Edris) diverse tjänster på utbildningsområdet för privat och offentlig verksamhet, t.ex. föreläsningar i olika ledarskapsfrågor och andra ämnen som jag har berört i mina hittills sju böcker. Jag bedriver också mentor- och/eller coach-verksamhet för ledare som söker ett ledarskap bortom de personliga ambitionerna. Dessutom är jag spelledare för ett spel som heter Game of Life. Detta spel är ett utomordentligt kraftfullt och flexibelt instrument som kan användas för personlig utveckling, grupputveckling och teambuilding samt som stöd i beslutsfattande och strategiutveckling.

Bidra till medmänsklighet

Hillesgårdspriset finansieras av människors bidrag.

Ett litet Swish-bidrag gör stor skillnad!

Swisha till 123 137 66 80