Vita buskar

Våra partners

Hillesgården vill vara en själens oas och en källa till välbefinnande och livsglädje. Kom hit som du är för att stärka din hälsa eller få lite avkoppling - eller kanske inspiration, reflektion och självinsikt! Vi välkomnar också människor att ta del av gemenskapen och glädjen i ett prestigefritt arbete i grupp. Läs mer om Hillesgården här.

NAV Sweden driver och utvecklar en öppen infrastruktur med nätverk och mötesplatser för Hållbar Samhällsutveckling, Innovation och Lärande. Tillsammans med partners från myndigheter, näringsliv, akademi och civilsamhälle skapas gränsöverskridande samspel runt samhällets gemensamma utmaningar.

Läs mer om NAV Sweden här.

Ekobanken är en etisk bank öppen för alla som vill vara med och främja människors möjlighet att ta fria initiativ. De berikar vårt samhälle i form av ett bredare utbud av bland annat vårdformer, pedagogiska metoder och konstnärliga uttryck. Vi ser pengar som ett socialt medium som ska underlätta människors samarbete. Vi har allmännytta och medlemsnytta som vår främsta drivkraft.

Pengarna i banken placeras så att samhället blir mera ekologiskt, socialt, kulturellt och ekonomiskt hållbart. Vi ger huvudsakligen lån till verksamheter som skapar ett socialt, miljömässigt eller kulturellt mervärde.

Läs mer om Ekobanken här.

Det är lika bra att säga det med en gång: vill du jobba med en reklambyrå som syns i vimlet vid Stureplan och helst bygger monument över sig själva, så ska du inte komma till oss.

Vill du däremot jobba med en entusiastisk, jordnära och professionell kommunikationsbyrå  som hittar fungerande och kreativa lösningar för din marknadskommunikation, då har du kommit helt rätt. Läs mer om BERG här.

Bidra till medmänsklighet

Hillesgårdspriset finansieras av människors bidrag. 

Ett litet Swish-bidrag gör stor skillnad!

Swisha till 123 137 66 80